Over Taxi Centrale Haaglanden – Den Haag

Taxi Centrale Haaglanden (TCH) is een professioneel, modern en dynamisch taxi vervoersbedrijf gevestigd in Den Haag (bedrijvenpark Forepark). Wij onderscheiden ons door klantgerichte service, kwaliteit en scherpe taxi tarieven.

 

De taxi historie van TCH den Haag

De bedrijven Rijswijkse Taxi Centrale (RTC), Personenvervoer Van der Wijst, Taxibedrijf Lassooij en Business Taxi Wassenaar zijn samengevoegd tot één van de grootste taxi centrales in de regio Den Haag …. Hiermee zijn de krachten zijn gebundeld en is TCH ontstaan! Door de verschillende klantenkringen en vervoerdisciplines is een allround taxicentrale ontstaan, die aan alle vervoersvragen kan voorzien!

Continuïteit en ervaring zijn bij TCH Den Haag gewaarborgd

Door de jaren hebben wij als taxicentrale een aanzienlijke klantenkring opgebouwd en zijn daar best trots op. Zo mogen wij o.a. verschillende gemeentelijke diensten, ministeries, multinationals, ziektekosten verzekeraars, reisbureaus, hotels  en natuurlijk talloze particuliere reizigers tot onze vaste klantenkring rekenen.

Onze medewerkers staan garant voor continuïteit en kwaliteit. Gezamenlijk stellen wij dagelijks alles in het werk om al uw taxi aanvragen op een efficiënte en correcte wijze te verzorgen. Wat de taxibestemming ook moge zijn, onze chauffeurs zijn u graag van dienst! Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar!

Officieel gecertificeerd

Taxi Centrale Haaglanden is officieel gecertificeerd volgens ISO 9001. Het certificaat ISO 9001 garandeert normen van internationaal erkende kwaliteit. De ISO 9001-norm bestaat uit de volgende elementen:

DEKRA-ISO

  • Eisen aan taxi kwaliteitsmanagementsystemen
  • Verantwoordelijkheid van het taxi management
  • Management van taxi middelen
  • Klant gerelateerde taxi processen
  • Meting, analyse en verbetering

 

Eerste TTO onderneming gemeente Den Haag

In april  2014 ontving TCH als eerste de TTO vergunning uitgereikt door de gemeente Den Haag. Daarmee voldeed TCH als eerste centrale in Den Haag aan alle gemeentelijk kwaliteitseisen. TTO staat voor Toegelaten Taxiorganisatie en betekent een extra kwaliteitskeurmerk voor TCH.

Zie ook : Nieuwsitem + foto’s

Taxi Centrale Haaglanden (TCH den Haag) Donau 102-104, 2491BC |Den HaagZH Nederland

creditcard
© 2017 - Taxi Centrale Haaglanden
Webdesign : See-IT