algemene-voorwaarden

Zonder kleine lettertjes
 
Onze algemene voorwaarden zijn eerlijk, direct en kort maar krachtig zoals voor Hagenezen normaal is. Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer je een rit boekt bij Taxi Centrale Haaglanden. In de algemene voorwaarden staat precies wat wij voor jou kunnen betekenen, wat jij van ons kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt.
 
Taxi Centrale Haaglanden, oftewel TCH, is een personenvervoerbedrijf gevestigd op de Donau 102-104 in Den Haag. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0703906262 óf je kan een email sturen naar info@tch.nl.
 
Vervoer
 
De voertuigen worden onderhouden door onze eigen OK-garage. Zo kunnen wij garanderen dat je vervoerd wordt in een goed onderhouden voertuig. Je wordt altijd in een privé voertuig vervoerd, dus niet in combinatie met andere klanten van TCH.
 

Aansprakelijkheid

Hoe goed wij ook ons best doen om je op de aangegeven tijd van dienst te zijn, TCH kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van alle gegevens en dient deze te controleren. Wij kunnen niet controleren of de gegevens correct zijn ingevuld en zijn dus ook niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het verkeerd invullen van de gevraagde gegevens tijdens het reserveren.
 

Tarieven

Bij TCH is het mogelijk om vooraf een vaste lage ritprijs te berekenen. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze prijzen gelden uitsluitend wanneer je via www.tch.nl of de app een reservering hebt gedaan en betaald. Om van de prijzen van de taximeter af te mogen wijken is immers een schriftelijke overeenkomst tussen de vervoerder en haar passagiers verplicht; deze komt via de website en app tot stand.

Wanneer er gereden wordt volgens het taximetertarief wordt de ritprijs bepaald door een starttarief, de afstand en de tijdsduur van de rit. Deze tarieven zijn door het ministerie van Verkeer en Waterstaat vastgesteld in de Taxiwet.
 

Wijzigingen

Met alle liefde verwerken wij tot 1 uur voor de afgesproken tijd kosteloos wijzigingen. Binnen dit uur kunnen wij niet anders dan deze wijziging zien als een annulering.
Reserveringen die vooraf betaald zijn, kunnen met betrekking tot de berekende afstand en prijs niet gewijzigd worden; de prijs is immers betaald en gebaseerd op een ander reistraject. Indien u ondanks deze factoren toch een rit wilt wijzigen, dient u uw reservering te annuleren en opnieuw een rit te boeken.
 

Annulering

Wij snappen heel goed dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren en dat een gereserveerde rit niet door kan gaan. Daarom wordt er bij annulering maar 15% annuleringskosten in rekening gebracht. De 15% annuleringskosten brengen wij in rekening voor gemaakte administratie-kosten. Het bedrag dat overblijft wordt zo snel mogelijk teruggestort op je bankrekening.
Opmerkingen of klachten
Wij doen ons best om iedereen naar wens te vervoeren. Wanneer wij iets over het hoofd zien of er onverhoopt toch iets misgaat, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en stuur een e-mail met jouw opmerking of klacht naar: info@tch.nl
 

Vervoersvoorwaarden

Voor zover het voor deze algemene voorwaarden niet anders is, zijn de algemene voorwaarden voor taxivervoer van KNV, Koninklijk Nederlands Vervoer van toepassing.