Diensten

Of het nu gaat om taxi-, zakelijk, groeps- of rolstoelvervoer: Onze chauffeurs bij TCH staan graag voor jou klaar! Hieronder vind je per dienst wat ons team voor jou kan betekenen.
 
Zijn niet al jouw vragen beantwoord en wil je vrijblijvend nog wat meer informatie?
 
Ons top-team op de centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar en helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0703906262 of stuur een mail naar info@tch.nl.
Wil je op familiebezoek, een boodschap doen, naar een feestje, een bruiloft of gewoon naar je werk? Taxi Centrale Haaglanden brengt je graag naar je bestemming!
Taxivervoer
Ook wanneer je rolstoel gebonden bent is Taxi Centrale Haaglanden jou graag van dienst. Om je veilig naar de gewenste bestemming te vervoeren zijn wij in bezit van moderne rolstoeltaxi’s voorzien van elektrische rolstoelliften.
Rolstoelvervoer
Heb je vervoer van of naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven, Brussel Zaventem, Düsseldorf of een andere luchthaven nodig? Reis dan tot 30% goedkoper met TaxiTicket!
Luchthavenvervoer
Ontvang je een VIP of delegatie, wil je jouw manager ontzorgen of heb je zelf vervoer naar het Schiphol Jetcenter nodig? Dan is Taxi Centrale Haaglanden dé geschikte partner in zakelijk vervoer.
Zakelijk
Onze regio heeft waanzinnig veel toffe bezienswaardigheden die je zeker eens gezien moet hebben! De Chauffeurs van Taxi Centrale Haaglanden zijn geboren en getogen in Den Haag en geven jou graag ‘insight’-informatie tijdens leuke excursies.
Excursies
Taxi Den Haag: je vertrouwde en aangename partner voor al je taxi-ritten in en rondom Den Haag. Als je een taxi nodig hebt, zoek je natuurlijk naar een betrouwbare, deskundige en veilige dienstverlening. TCH is precies wat je zoekt. In dit artikel leggen we uit wat onze service inhoudt en waarom Taxi Den Haag van TCH de beste keuze is voor jouw vervoersbehoeften.
Taxi Den Haag
Heb je een rit nodig naar Scheveningen en ben je op zoek naar een taxidienst die betrouwbaar, efficiënt en comfortabel is? Zoek niet verder! TCH, gevestigd in Den Haag, is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in diverse soorten vervoer, waaronder taxi, rolstoelvervoer, en luchthavenvervoer. Met onze uitgebreide diensten die zich uitstrekken tot de prachtige kusten van Scheveningen, zijn we trots op onze tijdige service, comfortabele ritten, en klantgerichte aanpak.
Taxi Scheveningen
Ontdek wat er allemaal te doen is in Rijswijk met behulp van ons taxivervoer. Van allerlei leuke activiteiten van een museum tot de leukste winkels en horeca in Rijswijk. Wij brengen je veilig en snel van A naar B. Boek nu direct een taxi in Rijswijk. En geniet van de stad. Mocht je toch liever naar Den Haag willen dan is dit natuurlijk mogelijk.
Taxi Rijswijk
Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxiservice in Voorburg, dan heb je deze zojuist gevonden! Wij zijn TCH, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van uitstekende taxidiensten in en rond Voorburg. Ons team van ervaren chauffeurs staat klaar om je veilig, snel en comfortabel naar je bestemming te brengen, of je nu een vlucht moet halen, op tijd moet zijn voor een belangrijke afspraak, of gewoon wilt genieten van alles wat Voorburg te bieden heeft.
Taxi Voorburg
Ben jij op zoek naar een taxi in Pijnacker? Schroom niet en neem direct contact met ons op via: 070 - 390 62 62 of klik direct op Taxi Bestellen zodat je online een boeking kunt doen. Lees snel meer over alles wat er te doen is in de omgeving van Pijnacker!
Taxi Pijnacker
Heb je een taxi nodig in Nootdorp? Zoek niet verder! TCH staat altijd voor je klaar, elke dag, op elk moment. Onze toegewijde en vriendelijke chauffeurs, onze snelle reactietijd, en onze commitment om jou de meest soepele en comfortabele rit te bieden, maken ons tot jouw ideale keuze. Reserveer je rit eenvoudig online of bel ons voor directe service. Met onze roots in Den Haag, voelt het rijden in Nootdorp als een thuiswedstrijd voor ons!
Taxi Nootdorp
Ontdek een nieuwe manier van reizen met Taxi Centrale Haaglanden (TCH), de toonaangevende taxiservice in Leidschendam. Bij TCH stellen we de behoeften van de klant centraal door snelle, comfortabele en betrouwbare vervoersoplossingen aan te bieden. Onze diensten variëren van regulier taxivervoer tot rolstoelvervoer, luchthavenvervoer en zakelijk vervoer. Ongeacht jouw bestemming, streven we ernaar om jouw reis zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.
Taxi Leidschendam