Zakelijk

Zakelijk
Ontvang je een VIP of delegatie, wil je jouw manager ontzorgen of heb je zelf vervoer naar het Schiphol Jetcenter nodig? Dan is Taxi Centrale Haaglanden dé geschikte partner in zakelijk vervoer. Al ruim 45 jaar verzorgen de chauffeurs van het moederbedrijf Personenvervoer van der Wijst zakelijk vervoer en detachering voor diverse opdrachtgevers. TCH weet als geen ander dat er bijzonder veel waarde gehecht wordt aan punctualiteit, representativiteit en discretie. Omdat onze chauffeurs op de hoogte zijn van de wensen van de klant en deze ook in acht nemen, verbaast het natuurlijk niet dat het Ministerie van Buitenlandse zaken & Koninkrijksrelaties, Siemens, Nationale Nederlanden, ING, DSM, Superdry en vergelijkbare multinationals je al voor gingen.
 
Wanneer een VIP, delegatie of manager uit opdracht van jou wordt vervoerd, wil je natuurlijk wel dat zij in luxe worden vervoerd. Daarom heeft TCH auto’s uit het E- en F-segment van Mercedes, BMW, Tesla en speciaal ingerichte VIP personenbussen. Niet alleen luxe auto’s geven de ultieme ervaring, maar ook de chauffeurs die graag dat beetje extra willen geven. Onze chauffeurs zijn daarom in het bezit van de diploma’s directiechauffeurs CCV-D1 en CCV-D2, kennen de omgangsnormen en beschikken over veel praktijkervaring. Dit alles maakt het mogelijk om tijdens de rit in alle comfort uit te rusten of te werken.
 
Om de kwaliteit van het taxivervoer die Taxi Centrale Haaglanden levert voor iedereen zichtbaar te maken, zijn wij in het bezit van een TX-Keur certificaat. Daarbij komt er jaarlijks een onafhankelijke partij die vaststelt of TCH aan de eisen van ISO 9001:2015 voldoet.
 
ISO 9001:2015 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat bij de organisatie de behoefte, eisen en wensen van de klant voorop staan.
 

Contact

Voor het bespreken van je wensen bij ons zakelijk vervoer hebben wij geen app of website. Ons team komt graag persoonlijk met je in contact om alle wensen te bespreken en uit te werken tot een plan die precies aan alle eisen voldoet. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0703906262 of stuur een e-mail naar info@tch.nl