Reserveer nu!

Taxivervoer

Taxivervoer
Wil je op familiebezoek, een boodschap doen, naar een feestje, een bruiloft of gewoon naar je werk? TCH brengt je graag naar je bestemming!
 
Met ruim 430 auto's, die door onze eigen OK-Garage goed onderhouden worden, kan TCH jou in de gemeente Haaglanden binnen gemiddeld 10 minuten voorzien van een taxi. Onder de regio Haaglanden vallen de gemeenten Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg, het Westland en Zoetermeer.
 
Vervoer nodig van of naar een andere stad in Nederland ? Geen probleem! Ook dan rijden wij graag tegen een scherp tarief naar je bestemming. 

Reserveren

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn er verschillende manieren om een taxi reserveren.
Wil je graag een taxi reserveren bij een van de medewerkers op de centrale? Bel dan naar het telefoonnummer: 0703906262 of stuur een e-mail naar info@tch.nl.
Ben jij meer van ‘alles online’? Geen probleem! Je kunt bij TCH ook online reserveren via de website of gebruik onze nieuwe APP. Deze is beschikbaar voor Android en IOS.
 

Tarieven

In Den Haag en omstreken worden de ritten over het algemeen gereden volgens het taximetertarief. Wanneer je online of via de app een rit boekt, is het bij Taxi Centrale Haaglanden mogelijk om tegen een vast laag tarief te reizen. 
 
De prijs voor de taxirit wordt berekenend met behulp van een starttarief, de afstand en de tijdsduur om naar jouw gekozen bestemming te reizen. Al deze tarieven zijn vastgelegd in de taxiwet door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
 
Wil jij, net als onze andere reizigers, ook tegen een vast laag tarief reizen?
BeStel Jouw taxi nu online