Over ons

Na jarenlang gewerkt te hebben als taxichauffeur bij verschillende taxicentrales in Den Haag en Rijswijk, kan ik met trots zeggen dat ik een echte ‘taxi man’ in hart en nieren ben. Door de jaren heen heb ik veel meegemaakt en heb ik gezien hoe het wel moet en zeker ook hoe het niet moet. Van chauffeurs die alleen lange ritten willen rijden én krijgen, ten koste van wachtende klanten. Tot aan een mystery guest die controleert of de chauffeur netjes de koffer overneemt en de deur openhoudt.

Wanneer de Rijswijkse Taxicentrale RTC, Taxibedrijf Lassooij en Business Taxi Wassenaar beschikbaar kwamen voor overname, zag ik een kans. Dit waren bedrijven waar ik in het verleden voor reed, regelmatig wat aan over heb kunnen laten én waarvan ik weet dat er hele specifieke kennis aanwezig is van de regio Haaglanden.

Het voelde als mijn roeping om met deze basis en mijn ervaring de centrale te vormen waar Den Haag behoefte aan had: Taxi Centrale Haaglanden

Uit ervaring weet ik dat een hardwerkende taxichauffeur, net als de klant, een uniek mens is. Wanneer er vanuit de centrale geluisterd wordt naar de behoefte van zowel de klant als de chauffeur kan dit vertaald worden naar een vervoersdienst waar iedereen blij van wordt.

Door het harde werk van alle partijen binnen de organisatie, kunnen wij zonder aarzelen een unieke vervoersdienst aanbieden.

Ron van der Wijst

           

(OPRICHTER EN DIRECTEUR TAXI CENTRALE HAAGLANDEN)

 

Wat de vervoersdienst van TCH uniek maakt?

  • 40 jaar ervaring.
  • De eerste Toegelaten Taxi Organisatie TTO van Den Haag.
  • Ieder uithoekje, van elke gemeente in regio Haaglanden, is ons bekend.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar.
  • Bestelmogelijk heden conform ieders wens: Per telefoon, e-mail, website of app.
  • Diverse betaalmogelijkheden: Contant, pin, creditcard of Ideal.
  • Kanjers van chauffeurs die allemaal beschikken over een VOG.
                                                           
                                                                               
 

Transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit staan altijd voorop.

Dit kan je terugzien in ons TX-Keur certificaat, TTO vergunning en de officiële certificering volgens de norm van ISO 9001:2015.

Om de kwaliteit van het taxivervoer die Taxi Centrale Haaglanden levert voor iedereen zichtbaar te maken, zijn wij in het bezit van een TX-Keur certificaat. Het keuringsbureau toetst of de taxionderneming aan strenge eisen voldoet. Wanneer dit het geval is, ontvangt de organisatie een inspectiecertificaat die terug is te vinden in de database van TX-Keur.

Daarbij zijn wij ontzettend trots dat in april 2014 onze TTO-vergunning werd uitgereikt door de gemeente Den Haag. Wij waren de eerste taxi-onderneming in regio Den Haag die deze vergunning ontving. Met deze vergunning op zak waren wij dus als eerste taxibedrijf in Den Haag een Toegelaten Taxi Organisatie. Dat betekent dat wij aan alle gemeentelijke eisen voldoen en dat de gemeente er het volledige vertrouwen in heeft dat wij jullie veilig en comfortabel van A naar B vervoeren.

Jaarlijks komt er een onafhankelijke partij die vaststelt of TCH aan de eisen van ISO 9001:2015 voldoet. ISO 9001:2015 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat bij de organisatie de behoefte, eisen en wensen van de klant voorop staan.

 

Veiligheid en Privacy

Wij doen er alles aan om jouw gegevens privé te houden. Wil jij weten hoe wij dit doen? Bekijk dan onze Privacy Verklaring.