Waarom een T.T.O. aansluiting?

Een aangesloten chauffeur ontvangt veel voordelen. Een van deze voordelen is dat het mogelijk wordt voor een chauffeur om op een taxi standplaats te staan. Dit zorgt ook voor meer omzet voor de chauffeur. Daarnaast zorgt de goede reputatie van de T.T.O. ervoor dat klanten zich meer vertrouwd voelen bij de chauffeur. Daarnaast kun je bij ons ook genieten van extra omzet via ritten die we uitgeven aan onze T.T.O. chauffeurs. Naast een hogere omzet, zorgt een T.T.O. ook voor de administratieve lasten. De T.T.O. regisseert, organiseert, en ondersteunt de chauffeurs, wat het voor de chauffeur mogelijk maakt om zich te richten op het verlenen van een goede service aan de klant.

Wat is een T.T.O.?

T.T.O. staat voor Toegelaten Taxi Organisatie. Een T.T.O. bestaat uit minimaal 30 chauffeurs en 15 voertuigen. Wanneer een ondernemer zich aansluit aan een T.T.O. verwacht men dat de chauffeur zich houdt aan de kwaliteitsnormen en -eisen. Op deze manier kunnen we als T.T.O. een prettige rij ervaring voor de klant bewerkstelligen.

Wil jij je als ZZP'er aansluiten?

Aansluiten bij onze T.T.O. is snel geregeld en kost nog geen €20,- per maand. Lees hier verder over de tarieven en hoe jij je kan aansluiten.