Van der Wijst personenvervoer

Ervaren professionals in zakelijk, vip, en directievervoer

Laat uw belangrijke klanten op een discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur met vip-wagen. Comfortabel, professioneel en vooral veilig van ‘A naar B’ vervoeren is één van onze specialiteiten.

Zo kunt u bijvoorbeeld een lid van de directie laten ophalen vanaf zijn of haar huisadres en vervolgens laten vervoeren naar diverse zakelijke ontmoetingen.

De passagier heeft de gehele reis geen zorgen betreffende het vervoer en kan desgewenst in de auto de afspraken voorbereiden en/of doorwerken als op kantoor. Als extra service is het ook mogelijk om een vip- directie chauffeur met of zonder wagen voor onbepaalde tijd in te huren.

Chauffeurs

Onze directie chauffeurs beschikken over CCV D1 en D2 diploma’s. Zij zijn getraind om discrete en veilige service te leveren.

Voertuigen

Het VIP en directie vervoer wordt uitgevoerd met wagens uit het E- en F-segment, bijvoorbeeld Mercedes E- en S- klasse of vergelijkbaar. Alle wagens zijn zeer comfortabel en geschikt om te werken of juist uit te rusten.

 

6 persoons VIP vervoer

Ook voor grotere groepen leveren we VIP service. Een VIP Bus van Personenvervoer van der Wijst biedt ruimte aan groepen t/m 6 personen, en geeft alle comfort en luxe die gewenst is.

Zacht comfortabele stoelen, een sfeervol interieur, multimedia en minibar, uiteraard compleet met een zeer gastvrije chauffeur die ervoor zorgt dat uw reis vlekkeloos verloopt.

Het huren van een VIP Bus is een uitkomst voor het vervoeren van belangrijke gasten, indruk maken op uw zakelijke relaties en het compleet maken van iedere bijzondere gelegenheid.

Deze VIP Bus is o.a. voorzien van :

  • Aansluitingen voor de voedingen van Laptops, zodat op het lichtnet gewerkt kan worden.
  • Digitale TV ontvangst met een LCD TV‐scherm met multimedia mogelijkheden.
  • Minibar met gekoelde drankjes.
  • Sfeervol interieur

 

  vip-bus2 SPM_A0018   SPM_A0015

Informeer naar de mogelijkheden en onze altijd scherpe tarieven: contact

Taxi Centrale Haaglanden (TCH den Haag) Donau 102-104, 2491BC |Den HaagZH Nederland

creditcard
© 2017 - Taxi Centrale Haaglanden
Webdesign : See-IT