Taxi Ticket

Taxi Centrale Haaglanden (TCH) in Den Haag is al jaren dé airport service taxi-specialist voor de regio Den Haag en omstreken voor het taxi vervoer van zowel van als naar Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. TaxiTicket is de service van TCH voor particulier luchthavenvervoer.

Een privé taxi van Den Haag naar Schiphol boekt u met TaxiTicket nu online al voor € 57.00   € 45.00

Kijk voor meer informatie en online reserveren op :

WWW.TAXITICKET.NL

Een zorgeloze reis begint met de allerlaagste TaxiTicket prijs

U kunt zich zowel zakelijk als privé tegen zeer gunstige vaste tarieven comfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar de luchthaven.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook elke aankomst op de luchthaven voor u verzorgen, indien u naam passagier, vluchtnummer, aankomstdatum en tijd aan ons doorgeeft, staat één van onze professionele chauffeurs u op te wachten bij het “Sheraton Hotel” op Schiphol Airport (Meetingpoint bij Rotterdam The Hague Airport) met een naamkaart van de passagier.

 

Ook de ontvangst van grotere groepen met diverse aankomsttijden, bijvoorbeeld bij conferenties, is bij ons in goede handen. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen we een coördinator op het vliegveld de ontvangst laten regisseren, die als contactpersoon dienen tussen de chauffeurs en de passagiers / klanten.

 

 

Taxi Centrale Haaglanden (TCH den Haag) Donau 102-104, 2491BC |Den HaagZH Nederland

creditcard
© 2017 - Taxi Centrale Haaglanden
Webdesign : See-IT