Vervoer is een hulpmiddel naar de échte behoeften van onze klanten.

Vervoer is een hulpmiddel naar de échte behoeften van onze klanten.
18 okt. 2020
Vervoer is een hulpmiddel naar de échte behoeften van onze klanten.
 
Plotseling stond op 16 maart 2020 al het taxivervoer stil. Mensen werken vanuit huis, leerlingen studeren thuis en niemand is meer in staat of hun lieve oma, opa, moeder of vader te bezoeken. We gaan in een intelligente Lock down en er is amper behoefte aan vervoer.
 
Is die tijd tussen de ritjes in dan niets meer waard? Gaan we dan maar thuis zitten ? Nee, want vervoer is een hulpmiddel naar de échte behoeften van onze klanten.
 
Onze medewerkers wilde met de 'loze tijd' tussen de ritten door niet achterover zitten, zij wilde de maatschappij een hard onder de riem te steken in deze eenzame corona periode. De groep mensen die in deze periode het meest geïsoleerd zijn, zijn toch de ouderen en hoe fijn zou het zijn om hen toch even in het zonnetje te zetten.
 
Daarom kwamen onze medewerkers met het idee om de persoonlijke wensen van de bewoners van 'De Mantel' te vervullen en de mogelijkheid te bieden om kosteloos, met een taxi, een uitstapje te maken naar keuze!
 
Het eerste uitstapje vond plaats op woensdag 28 oktober jl.
Op een afgesproken tijdstip werden twee dames bij 'De Mantel' opgehaald en door één van onze chauffeur, op verzoek van de dames naar het tuincentrum gebracht voor een bezoek aan de kerstmarkt!
 
Een quote van beiden dames: “Zo heerlijk om er even uit te kunnen en wat is de kerstmarkt groot en mooi om te zien. Alleen is het wel schrikken wat kerstspullen tegenwoordig allemaal kosten”
 
Bij terugkeer in 'De Mantel' werd er met de chauffeur nog een heerlijke oliebol en appelflap gegeten ter bedank en afsluiting.
Op de planning staan, tussen de vaste schoolritten door, al diverse ritjes naar Scheveningen om de Boulevard en winkelcentra te bezoeken. Het project wordt geleidelijk beschikbaar gemaakt voor nog meer locaties en zal in ieder geval tot volgend jaar maart doorlopen.