APP

Downloaden
 
Een taxi bestellen bij Taxi Centrale haaglanden kan nu ook heel eenvoudig met onze app op je smartphone. De app is beschikbaar voor zowel Android als IOS-toestellen en kan je in de Google Play Store (Android) of de Appstore (iPhone) met de zoekterm 'TCH' vinden.
 
Wanneer je een taxi bestelt via de app, reis je tegen een vast laag tarief. De Prijs voor de taxirit wordt berekenend door middel van een starttarief, de afstand en de tijdsduur om naar je gekozen bestemming te reizen. Al deze tarieven zijn vastgelegd in de taxiwet door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
 

FEATURES VAN DE APP

  • Het is vooraf inzichtelijk hoeveel een taxirit kost en binnen hoeveel minuten de taxi aanwezig kan zijn.
  • Bij het bestellen van een taxi worden locatiegegevens automatisch geladen. Wanneer de GPS functionaliteit op de telefoon niet is ingeschakeld, is dit makkelijk handmatig te doen aan te zetten.
  • Bij invoer van de bestemming krijg je direct een vaste prijs te zien voor de rit. Eenmaal besteld dan ligt deze prijs ook vast. De bestelde taxi kan op elk moment geannuleerd worden.
  • De app biedt je de mogelijkheid een review te geven van de taxirit met betrekking tot de tevredenheid over de chauffeur en de geleverde service.