TCH APP

Download de app nu:

TCH APP

Een TCH taxi kunt u nu ook eenvoudig bestellen via uw smartphone. U ontvangt direct een vaste prijs.

Download de app nu:

NIEUWE KLANTVRIENDELIJKE APP

Kijkend naar de huidige taxibranche is de keuze voor een app logisch. De app voegt een nieuwe dimensie toe aan het gemak waarmee een taxi kan worden besteld.
Taxicentrale Haaglanden biedt een klantvriendelijk gratis app. Op zeer eenvoudige wijze kan de klant een taxi bestellen.
TCH werkt met vaste ritprijzen, dus de klant weet altijd wat een rit gaat kosten, geen verborgen extra’s achteraf.
Met een paar eenvoudige stappen kan een klant voor direct of voor een later tijdstip een taxi boeken binnen de regio Haaglanden.
TCH voldoet aan alle landelijke en lokale vereisten voor veilig en verantwoord taxi-vervoer.
Gediplomeerde, meertalige chauffeurs en schone wagens verzorgen klantvriendelijke service.

Features van de APP

Gebruiksgemak stond voorop bij het bepalen welke features in de app verwerkt moesten worden. Geen ingewikkelde aanmeldprocessen, maar meteen een taxi bestellen wanneer je er één nodig hebt, eenvoud als functionaliteit. Features die kenmerkend zijn voor de onze app:

  • Bij het bestellen van een taxi worden locatiegegevens automatisch geladen. Wanneer de GPS functionaliteit op de telefoon niet is ingeschakeld, is dit makkelijk handmatig te doen.
  • Ben je op het bestelmoment buiten het werkgebied van TCH dan krijg je een melding om met TCH contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.
  • Bij invoer van de bestemming krijg je direct een vaste prijs voor de rit. Eenmaal besteld dan ligt deze prijs ook vast.
  • De bestelde taxi kan op elk moment geannuleerd worden.
  • De app biedt je de mogelijkheid een review te geven van de taxirit met tevredenheid over de chauffeur en de geleverde service.

 

 

Taxi Centrale Haaglanden (TCH den Haag) Donau 102-104, 2491BC |Den HaagZH Nederland

creditcard
© 2017 - Taxi Centrale Haaglanden
Webdesign : See-IT