Leerlingenvervoer Leidschendam-Voorburg naar Van der Wijst personenvervoer

Van der Wijst Personenvervoer uit Den Haag heeft het leerlingen taxi-vervoer in Leidschendam-Voorburg overgenomen.

Het vervoer van leerlingen uit Leidschendam-Voorburg naar hun school voor (speciaal) onderwijs is donderdag morgen 11 juni hervat. De gemeente kreeg dinsdag te horen dat de dag erop niet vervoerd werd.

Leerlingenvervoer

leerlingenvervoer Leidschendam-Voorburg“Woensdagmorgen is Klomp Groepsvervoer in gebreke gesteld vanwege het niet nakomen van de overeenkomst voor de uitvoering van het leerlingenvervoer”, meldt de gemeente. “Met wederzijdse instemming is de overeenkomst met Klomp per direct ontbonden.

Taxibedrijf Van der Wijst, dat als onderaannemer de kinderen al vervoerde, neemt het leerlingenvervoer nu volledig over.”
Wethouder Saskia Bruines (onderwijs) is blij met deze snelle oplossing. “Voor ons staat het belang van de kinderen voorop; het is goed dat deze kwetsbare leerlingen morgen weer gewoon naar school kunnen. De ouders zijn geïnformeerd.”

Peel en Maas

Ook de gemeente Peel en Maas heeft het contract met Klomp Groepsvervoer beëindigd.  Het gaat om 28 leerlingen uit Peel en Maas niet meer die dagelijks vervoerd worden naar scholen voor speciaal onderwijs. DVG/Taxi Geerets-de Leeuw neemt de ritten dit schooljaar over.

Ook daar stopte de onderaannemer na na een geschil over facturen. Klomp vervoert naar schatting 200 leerlingen uit Peel en Maas, Horst aan de Maas en de vier Midden-Limburgse gemeenten.

 

Leerlingenvervoer Leidschendam-Voorburg naar Van der Wijst personenvervoer was last modified: september 22nd, 2015 by TCH
Taxi Centrale Haaglanden (TCH den Haag) Donau 102-104, 2491BC |Den HaagZH Nederland

creditcard
© 2017 - Taxi Centrale Haaglanden
Webdesign : See-IT