KNV-debat over mobiliteitsmodel op 3 dec in Den Haag

knv

Werkgeversorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) organiseert op 3 december weer de jaarlijkse debatbijeenkomst met vervoersbedrijven, bestuurders en Tweede Kamerleden. Het debat heeft dit jaar de werktitel ‘Over grenzen’. Daarbij is het centrale discussiepunt de onvermijdelijkheid om bestaande systemen, werkwijzen, indelingen en opvattingen overboord te gooien, om tot een mobiliteitsmodel te komen dat voor langere tijd houdbaar is.

De sectoren binnen KNV (taxi, touringcar en spoorgoederen) legden onlangs hun toekomstvisies vast in beleidsplannen. Zij zullen deze plannen in korte pitches aan de zaal presenteren. Hier zal in het debat met de Tweede Kamerleden op in worden gegaan.

Klimaatconferentie

Omdat de KNV debatbijeenkomst plaatsvindt in de week van de wereldwijde klimaatconferentie COP21 in Parijs, organiseert de werkgeversvereniging na de lunch een extra sessie over mobiliteit en CO2-doelstellingen. Tijdens deze sessie is er een liveverbinding met de Nederlandse delegatie bij de klimaattop in Parijs. Daarbij is er ook aandacht aan de invulling van het NL/EU voorzitterschap in 2016.

De debatbijeenkomst vindt plaats in de Malietoren in Den Haag, waar ook het nieuwe kantoor van KNV is gevestigd.

Bron:TaxiPro

KNV-debat over mobiliteitsmodel op 3 dec in Den Haag was last modified: november 5th, 2015 by TCH
Taxi Centrale Haaglanden (TCH den Haag) Donau 102-104, 2491BC |Den HaagZH Nederland

creditcard
© 2017 - Taxi Centrale Haaglanden
Webdesign : See-IT